icontell 6375476 - 0935
تاریخ:پنج شنبه, ۲۷ مهر , ۱۳۹۶
default-logo

ویزای چین

ویزای چین فوری و عادی و شرایط اخذ ویزای چین انفرادی و گروهی

ویزای چین فوری و عادی و شرایط اخذ ویزای چین انفرادی و گروهی در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

مسافرین محترمی که قصد سفر به کشور چین را دارند :

-باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزای کشور چین نمایند.

-مسافر محترم می توانند جهت اخذ ویزای چین با تکمیل مدارک فوق اقدام به اخذ ویزا نمایند.

اطلاعات تماس سفارت کشور چین در تهران      visa china

آدرس سفارت چین : تهران، خیابان اقدسیه، خیابان موحد دانش، روبروی آنش نشانی

تلفن: ۹۸۲۱۲۲۲۹۱۲۴۰+، ۹۸۲۱۲۲۲۹۱۲۴۱+

فاكس: ۹۸۲۱۲۲۲۹۱۲۴۱+

آدرس كنسولگري سفارت چین: تهران، خیابان اقدسیه، خیابان موحد دانش، روبروی آنش نشانی
تلفن: ۹۸۲۱۲۲۲۹۱۲۴۰+

آدرس پست الكترونيكي سفارت: [email protected]

آدرس وب سایت : www.ir.chineseembassy.org/eng

مدارک لازم برای اخذ ویزای چین

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس ۴*۶ زمینه سفید

تمکن مالی به ارزش ۱۲ میبیون تومان

انواع ویزای چین

ویزای  توریستی یک ماهه گروهی چین عادی

ویزای  توریستی یک ماهه گروهی چین فوری

ویزای  توریستی یک ماهه انفرادی چین عادی

ویزای  توریستی یک ماهه انفرادی چین فوری

سه ماهه تجاری دبل

شش ماهه تجاری مولتی پل

یک ساله تجاری مولتی پل

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای چین

ویزای  توریستی یک ماهه گروهی چین عادی : ۷ روز کاری

ویزای  توریستی یک ماهه گروهی چین فوری : ۵ روز کاری

ویزای  توریستی یک ماهه انفرادی چین عادی : ۷ روز کاری

ویزای  توریستی یک ماهه انفرادی چین فوری : ۸ روز کاری

سه ماهه تجاری دبل : ۸ روز کاری

شش ماهه تجاری مولتی پل : ۸ روز کاری

یک ساله تجاری مولتی پل : ۲۰ روز کاری

نکات قابل توجه اخذ ویزای چین

مسولیت صدور بلیط و رزرو هتل و غیره قبل از صدور ویزای چین بر عهده مسافر می باشد.

جهت اخذ ویزای چین ۶ ماهه باید دو عدد ویزای قبلی چین در پاسپورت مسافر باشد.

ویزای گروهی چین حداقل برای ۵ نفر اخذ می شود.

برای آگاهی از قیمت و هزینه ویزای چین می توانید از این لینک استفاده کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای چین از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

  • انواع ویزا

    براساس هدف اعلام شده از سوی مسافر محترم و ارائه مدارك برای اثبات آن ویزاها انواع مختلفی دارد . ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود.
  • انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج

    سنیگل : با ویزای سینگل شما تنها اجازه یك بار ورود به آن كشور را می‌دهد و با خروج شما از آن کشور، این ویزا باطل میشود.
    مالتی پل : ویزای مولتی پل این امكان را به شما میدهد که در طی مدت اعتبار ویزا به دفعات به کشور صادركننده ویزا وارد یا از آن خارج شوید.
  • انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه

    ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه شما الصاق میشود
    ویزای با مهر: به جای برچسب، یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده میشود و درون آن اطلاعات درج میگردد.
  • انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور

    ویزای معمولی: ویزایی که باید قبل از مسافرت توسط سفارتخانه کشور مربوطه دریافت کرده باشید
    ویزای بدو ورود: ویزایی در لحظه ورود به کشور مقصد برایتان صادر میشود